Noticias Fiestas Populares

PROGRAMA D’ACTES
DIVENDRES, 12 DE MAIG
20:30 h.: Inauguració de l’exposició “Eines antigues del camp II”, a la Casa Encarnà. (L’exposició romandrà oberta fins el diumenge 28 de maig)
DISSABTE, 13 DE MAIG
12:00 h.: Llançament de coets i volteig de campanes.
19:30 h.: Romeria per a traslladar la imatge de Sant Isidre des de l’ermita fins a l’Església Parroquial, acompanyats per la Societat Instructiva Musical Romenense. A continuació, Santa Missa oferida pel nostre Rector En José Luis Robledano Navarro.
23:00 h.: En la Replaceta del Carrer Major, Revetla amenitzada pel Trio “Caché”.
DIUMENGE, 14 DE MAIG
8:30 h.: VI Prova d’Orientació per parelles. Eixida des de la Replaceta del Carrer Major.
12:30 h.: Solemne Missa en honor a Sant Isidre Llaurador oficiada per En José Luis Robledano Navarro.
19:00 h.: Tradicional Desfilada de Carrosses des de la Casa del Poble, seguint el recorregut habitual fins a l’Església, des d’on acompanyarem al Sant fins a la seua ermita, acompanyats per la Societat Instructiva Musical Romanense i la Colla “Els ous i el sarnatxo”. A l’arribada farem una picadeta amb vi donat per la Bodega Cooperativa de La Romana i fruites seques.

PROGRAMA DE ACTOS
VIERNES, 12 DE MAYO
20:30 h.: Inauguración de la exposició “Herramientas antiguas del campo II”, en la Casa Encarnà. (La exposición permanecerá abierta hasta el domingo 28 de mayo)
SÁBADO, 13 DE MAYO
12:00 h.: Lanzamiento de cohetes y volteo de campanas.
19:30 h.: Romería para trasladar la imagen de San Isidro desde la ermita hasta la Iglesia Parroquial, acompañados por la Sociedad Instructiva Musical Romenense. A continuación, Santa Misa ofrecida por nuestro párroco D. José Luis Robledano Navarro.
23:00 h.: En la Replaceta del Carrer Major, Verbena amenizada por el Trío “Caché”.
D0MINGO, 14 DE MAYO
8:30 h.: VI Prueba de Orientación por parejas. Salida desde la Replaceta del Carrer Major.
12:30 h.: Solemne Misa en honor a San Isidro Labrador oficiada por D. José Luis Robledano Navarro.
19:00 h.: Tradicional Desfile de Carrozas desde la Casa del Pueblo, siguiendo el recorrido habitual hasta la Iglesia, desde donde acompañaremos al Santo hasta su ermita, acompañados por la Sociedad Instructiva Musical Romanense y la Colla “Els ous i el sarnatxo”. A la llegada tomaremos un vino donado por la Bodega Cooperativa de La Romana y frutos secos.

 

Descargar PDF: Enlace programa

Deja un comentario