D. Nelson Romero Pastor.
Alcalde

Benvinguts i Benvingudes

Aquesta pàgina web vol ser  “la porta d’entrada” a l’Ajuntament de La Romana per a tots els veïns, els turistes i totes les persones interessades en conéixer el nostre poble. Per açò concebisc aquesta pàgina com un canal obert a tots i un element essencial de comunicació i informació.

A través d’aquesta web els mostrarem el que La Romana vol ser: un poble modern, dinàmic, ple de llocs històrics i un punt de trobada per a tots.

En un món sense fronteres la informació deu ser immediata, àgil i transparent, el portal de l’Ajuntament de La Romana deu contenir la informació de les activitats i dels serveis municipals. L’administració electrònica al servei de les persones i de la societat en general per a que puga conéixer de primera mà tota la informació administrativa, cultural, turística i social.

En el meu discurs d’investidura vaig marcar com a prioritats del meu govern la participació, el diàleg i la transparència com els principis bàsics que deuen presidir l’actuació en tots els àmbits municipals.

Un ajuntament obert, participatiu i transparent, la casa de tots que, entre tots, siga cada vegada millor. Un portal en contínua construcció i actualització que preste un millor servei.

És una satisfacció per a mi, com Alcalde de La Romana, donar-los la benvinguda a aquest meravellós poble, del qual poden disfrutar pasejant pels seus carrers.

 

SALUDA FESTES 2016

Benvolguts amics i veïns de La Romana, un any més s’apropen aquestes dates tan esperades i desitjades per tots. La Romana es prepara per a celebrar les Festes Patronals en honor als Sagrats Cors de Jesús i Maria així com les nostres Festes de Moros i Cristians que ens serveixen cada any d’aparador per a mostrar als que ens visiten, la nostra identitat cultural i els nostres valors.

            Les festes són l’essència de les nostres tradicions i alhora, un espai propici per a la trobada. Hem aprés des de la nostra infantesa, junt als nostres familiars, a viure la tradició i esperar amb emoció l’arribada de les nostres festes.

Vull felicitar i agraïr per la il·lusió, el treball i esmero que desempenyen molts veïns de La Romana que desinteressadament fan un pas endavant per a formar part de la Comissió de Festes amb l’objectiu de confeccionar una programació tan variada d’activitats i actes que, sense cap dubte, donen color i sentit a tots aquests dies d’alegria. Voldria agraïr a totes les empresses i comerços que, amb la seua col·laboració, fan possible que tots els anys poguem gaudir d’aquest magnífic llibre de festes; i també a tots aquells que ens il·lustren amb les seues poesies, narracions o textos divulgatius. Vull desitjar-vos que disfruteu d’aquestos dies merescuts d’oci i diversió.

He reservat unes línies per a dedicar un record a totes eixes persones que no estan ja amb nosaltres; als que no poden assistir per diferents motius i als que estan passant moments difícils, oferir-los una forta abraçada d’amistat i solidaritat.

Espere que tots us divertiu el màxim en totes les activitats i actes intentant deixar a una banda tots els problemes que ens preocupen. La vida passa massa ràpid, així que isquem al carrer amb el major dels nostres somriures y passem uns dies de goig i felicitat.

BONES FESTES A TOTS! ENS VEIEM AL CARRER!

Deixa un comentari