nelson romero
D. Nelson Romero Pastor.
Alcalde

Benvinguts i Benvingudes

Aquesta pàgina web vol ser  “la porta d’entrada” a l’Ajuntament de La Romana per a tots els veïns, els turistes i totes les persones interessades en conéixer el nostre poble. Per açò concebisc aquesta pàgina com un canal obert a tots i un element essencial de comunicació i informació.

A través d’aquesta web els mostrarem el que La Romana vol ser: un poble modern, dinàmic, ple de llocs històrics i un punt de trobada per a tots.

En un món sense fronteres la informació deu ser immediata, àgil i transparent, el portal de l’Ajuntament de La Romana deu contenir la informació de les activitats i dels serveis municipals. L’administració electrònica al servei de les persones i de la societat en general per a que puga conéixer de primera mà tota la informació administrativa, cultural, turística i social.

En el meu discurs d’investidura vaig marcar com a prioritats del meu govern la participació, el diàleg i la transparència com els principis bàsics que deuen presidir l’actuació en tots els àmbits municipals.

Un ajuntament obert, participatiu i transparent, la casa de tots que, entre tots, siga cada vegada millor. Un portal en contínua construcció i actualització que preste un millor servei.

És una satisfacció per a mi, com Alcalde de La Romana, donar-los la benvinguda a aquest meravellós poble, del qual poden disfrutar pasejant pels seus carrers.

 

SALUDA FESTES 2019

Amics i amigues.

L’arribada del mes d’agost ens deixa més temps per als amics i la diversió, així que dins d’alguns dies, novament, celebrarem les nostres Festes Patronals en honor als Sagrats Cors de Jesús i María així com de moros i cristians, les festes són l’essència de les nostres tradicions i alhora, un espai propici per a la trobada.
La tolerància i la convivència són dos valors fonamentals per a logar el progrés d’un poble i en aqueix sentit treballa aquest Govern Municipal, perquè tots els romaneros i romaneras tinguen més oportunitats i perquè els nostres fills tinguen un present, però també un futur ple d’esperances i il·lusió.
És el moment d’eixir al carrer i participar en cadascun dels actes preparats, d’omplir cada racó i fer-ho des del respecte als altres i al poble en el qual tots convivim, amb tolerància i unitat. No puc deixar passar l’ocasió per a donar les gràcies a totes aquelles persones que d’una manera o una altra han col·laborat perquè les festes patronals i de moros i cristians de la Romana lluïsquen la seua esplendor d’una manera especial, agrair a comparses, comissió de festes i a veïns/as a títol personal posen tota la seua il·lusió i treball a la disposició del seu poble.
No vull tancar aquestes paraules sense abans tindre un record per a totes/us aquells, que per un motiu o un altre, ens van acompanyar en el passat i hui no podran compartir amb nosaltres aquestes festes, però tinc la seguretat que estaran presents de cor i en els nostres pensaments.
Finalment, desitge aprofitar aquest espai en el llibre de festes que arribarà a totes les llars per a convidar a veïns i a visitants al fet que gaudisquen del nostre poble, que s’engalana i es vist de festa per a mostrar la seua millor imatge, com a terra de tradicions, de gent treballadora, amb esperit lluitador, amable i acollidor.
Sigueu feliços i gaudiu de les nostres festes.
– Ayto La Romana