Noticias Educación

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Romana proposa com a activitat per acabar el curs escolar, una obra de teatre que promocione el valencià i que promulgue la igualtat de gènere.

L’activitat està subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant dins la campanya de “Promoció del Valencià”, porta per títol ”LA PRINCESA VALENTA”, dirigida al públic escolar es farà a l’escenari del Parc Dr. Pérez López el proper divendres 14 de juny a les 11:30 hores del matí i l’entrada serà gratuïta. Els alumnes del CEIP La Romana aniran acompanyats pels seus mestres; encara que els pares i mares que vulguen assistir també podran fer-ho.

Una princesa ha sigut enverinada per una malvada bruixa i gràcies a l’ajuda del públic i un jove cavaller, aconseguiran anar a les terres del Minotaure per a buscar un remei per a salvar-la, però amb l’inconvenient que no podran. És així com la pròpia princesa haurà de traure forces de flaquesa i lluitar contra el Minotaure perquè aquest li done l’aigua pura per a poder salvar-se.

Teatre amb molta participació del públic, ple de sorpreses, perills i enigmes. Amb un guió especial sobre la igualtat entre homes i dones. Per què sempre ha de ser el cavaller que salve a la princesa i no pot ser ella mateixa la que s’ha de salvar lluitant contra els monstres?