Noticias Alcaldía

Com a Alcalde de La Romana vull dirigir-me a tots els veïns en aquests moments tan difícils a causa de la crisi del coronavirus.

M’agradaria agrair després d’una setmana del confinament el compliment que s’està realitzant per part de la població de La Romana entorn de les normes de l’Estat d’alarma. Una col·laboració necessària per a contribuir a evitar la propagació del coronavirus al nostre poble. De moment podem dir que no comptem amb cap cas de contagi en el nostre municipi, però per això no podem baixar la guàrdia, Aquesta batalla la guanyarem!!

Des de l’equip de govern estem treballant de manera coordinada intentat transmetre totes les normatives que ens marquen des d’altres administracions i gestionant totes les incidències que ens traslladeu diàriament. També agraïsc l’esforç dels treballadors i treballadores municipals en aquests temps difícils, així com a tot el treball del meu equip de govern.

El major reconeixement i gratitud ha de ser per a la tasca que estan realitzant en aquests dies tot el personal sanitari. La nostra sanitat pública fa una tasca incommensurable, la qual cosa demostra que aquest país disposa d’un gran sistema de salut. Tot això des del convenciment, i mai em cansaré de dir-ho, que l’educació i la salut ha de ser sempre pública i de qualitat, i sempre hem d’encaminar els nostres esforços a millorar-les i fer-les créixer.

Vull també posar en valor el treball de les persones que treballen de cara al públic en comerços, farmàcies, fleques, estanc, papereria i en altres treballs en els quals és necessari per a tots que continuen treballant i que assumeixen un alt risc; i tot per als que puguen quedar-se a casa ho facen.

Reconéixer també les crides de veïns que volen posar el seu granet d’arena, ja siga cosint màscares o agricultors que han posat a la disposició de l’Ajuntament els seus tractors i cubes per a poder dur a terme una desinfecció general de tot el nostre municipi. Gràcies a tots els treballadors del servei d’ajuda a domicili que no han deixat de prestar el servei d’atenció als nostres majors, un grup d’alt risc, però que no podem deixar a soles.

Des d’aquest comunicat dirigisc unes línies per a donar el meu condol i una forta abraçada a les famílies del nostre municipi que en aquests dies de confinament han perdut als seus sers estimats i han hagut d’acomiadar-los en la intimitat.

Animar-vos a tots i totes al fet que continueu mostrant aqueix alt nivell de responsabilitat com fins ara en seguir al peu de la lletra les normes dictades pel Govern amb la intenció de parar la pandèmia i expressar-vos el meu profund desig que tot això acabe bé per a tots i cadascun dels romaners.

#YoMeQuedoEnCasa  #EsteVirusLoParamosEntreTodos

– Ayto La Romana