Noticias DeportesUncategorized @ca

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de La Romana, sempre sota les instruccions que dicten les autoritats sanitàries pel COVID-19, té prevista la realització de l’activitat “ESCOLA D’ESTIU 2020”. El termini de presentació de sol·licituds de participació a l’Escola d’Estiu 2020 estarà obert del 8 al 22 de maig. Aquesta activitat es realitzarà de l’1 al 31 de juliol, de dilluns a divendres en el poliesportiu municipal. Les places són limitades (130 alumnes/as) i podran inscriure’s els nens/as nascuts entre 2008 i 2016. S’ha establert com a requisit de participació el fet que els nens/as estiguin empadronats en el municipi de La Romana donades les limitacions de mobilitat provocades per l’Estat d’Alarma.

A causa de les circumstàncies actuals, es prendran les mesures sanitàries i organitzatives recomanades pel Ministeri de Sanitat. A més, us informem que l’ús de la piscina municipal queda condicionat també a l’evolució de la pandèmia i les futures recomanacions per part de les autoritats sanitàries. És molt probable que els grups de nens participants, realitzen les activitats en llocs distants amb la finalitat que es puga respectar el distanciament social.

La sol·licitud de participació a l’Escola d’Estiu 2020 es pot realitzar de dues formes:

  • Telemàticament: emplenant el formulari disponible en aquesta notícia.
  • Presencialment: imprimint el document adjunt i presentant-lo, degudament emplenat, a l’Ajuntament de La Romana.

Nota aclaridora: aquest tràmit no garanteix la participació a l’Escola d’Estiu 2020. Una vegada publicada la llista d’alumnes/as admesos, s’haurà de procedir al pagament de la quota i el lliurament de la documentació necessària.

Descarregar document adjunt (prema aquí).

– Ayto La Romana